Comparatie servicii de incarcare online

Scris de Administrator, 20 Mai 2014

Ti-am mentionat vreodata ca la reincarci.ro poti efectua o incarcare online la cel mai mic pret de pe piata? Indiferent daca vrei sa reincarci cartela Cosmote, Orange sau Vodafone, noi nu numai ca iti oferim o metoda simpla de incarcare, ci si ieftina. Pana la urma, de ce sa platesti chiar si cu 5 bani mai mult, pentru aceeasi valoare de credit? Corect?

 

Astfel, ca sa nu trebuiasca sa petreci tu timp si sa compari site-urile de incarcare electronica, am decis sa sa iti salvam din timp si sa iti oferim o privire de ansamblu asupra preturilor de reincarcare electronica, facand comparatie intre reincarci.ro si celelalte website-uri care apar in top 10 rezultate de cautare din Google pentru cautari legate de reincarcare online. Am inclus doar cele mai frecvente valori incarcate: de la 5 euro pana la 9 euro, insa este mai mult decat suficient sa iti faci o parere despre diferentele care pot aparea intre diferite site-uri. Iar ca sa iti fie si mai usor sa te convingi, am ordonat tabelul in ordine crescatoare a preturilor, astfel primul website are cele mai mici preturi dintre site-urile analizate, in timp ce ultimul are cele mai mari preturi.

 

De obicei cel mai surprinzator aspect pentru cei care apoi devin clientii nostri fideli, este ca pe reincarci.ro o reincarcare online este mai ieftina chiar si in comparatie cu o reincarcarea directa pe site-ul operatorului de telefonie mobila, indiferent daca este vorba despre Orange, Cosmote sau Vodafone. Aditional, cum poti observa, depinzand de website, pretul ajunge sa fie mai mare chiar si cu 6 lei fata de reincarci.ro, depinzand de valoarea reincarcarii.

 

Insa beneficiile nu se opresc aici. Pe langa pret, reincarci.ro ofera si alte avantaje, si anume:

*  Poti sa platesti in cea mai mare siguranta direct cu cardul si nu mai trebuie sa tii minte detalii de logare.

* Gasesti acelasi pret pentru o anumita valoare de incarcare, indifrent de operator.

* Iti oferim valori de incarcare diverse: pentru cartele Cosmote valoarea minima este de 5 euro, pentru cartele Orange este de 3 euro, iar pentru Vodafone este doar 1 euro.

* La Orange poti sa incarci direct cu optiunea dorita, iar la Cosmote de asemenea poti sa reincarci direct cu extraoptiunea Start Delimited (5€).

* Reincarci.ro face parte din ZebraPay, deci poti sa ai incredere in noi, impreuna cu cei peste zeci de mii clienti fideli pe care ii avem deja.

 

Tu in functie de ce iti alegi site-ul prin care iti incarci cartela prepay?

Tags: Vodafone, Cosmote, Orange, reincarcare

Adauga un comentariu