Avantajele cartelei prepaid

Scris de Administrator, 10 Ianuarie 2014

In Romania sunt 22.7 milioane de utilizatori activi de servicii de telefonie mobila. Acest lucru ne face sa credem ca aproximativ toti romanii detin un telefon mobil. Bineinteles ca acestia se impart in utilizatori de cartela prepay sau utilizatori pe baza de abonament lunar.

Abonamentele incheiate pe 2 ani vin cu preturi foarte avantajoase pentru cele mai noi smartphone-uri, lucru apreciat de toata lumea, insa daca nu te atrage plata unei facturi lunare, cartela prepay este solutia perfecta pentru tine.

Cu o cartela preplatita poti vorbi oricand, oriunde si oricat vrei in limita creditului disonibil. Practic, iti reincarci cartela pe masura ce iti consumi creditul ( sau optiunea ) avand control absolut a cheltuielilor cu telefonul mobil.

Iata principalele avantaje ale cartelei prepay!

1. Oferta variata a operatorilor de telefonie mobila

Operatorii de telefonie mobila din Romania, Cosmote, Orange si Vodafone, au numeroase oferte pentru acest tip de cartela. Insa, inainte de a alege operatorul dorit, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, precum ce operator are cele mai avantajoase oferte pentru tine, dar si care este cel mai popular printre prietenii cu care vorbesti cel mai mult.

 

Oferta operatori

*informatiile sunt generice. Pentru mai multe detalii accesati site-urile operatorilor de telefonie mobila din Romania, Cosmote, Orange, Vodafone.

 

2. Fara contract si fara facturi

Principalele beneficii ale cartelei prepay constau in faptul ca nu exista obligatii contractuale si implicit nu exita facturi lunare de plata. Platesti strict pentru creditul sau optiunea dorita, iar pe masura ce folosesti creditul, poti verifica situatia contului.

Pentru reincarcarea cartelei, trebuie doar sa iti cumperi credit. Poti efectua o reincarcare fie de la magazinele operatorilor, magazinele partenere, supermarketuri, terminalele de plata self-service sau de la ATM-uri. Insa, cea mai recenta si rapida modalitate este aceea de reincarcare online, prin intermediul unui serviciu precum reincarci.ro.

 3. Cazuri speciale

Cartela prepay este optiunea perfecta pentru copii si adolescenti. Acestia folosesc mult mai mult telefonul mobil pentru diverse aplicatii, jocuri si web, astfel o cartela preplatita ii va determina sa utilizeze constiincios telefonul si sa eviti situatiile in care esti surprins de totalul de plata de pe factura pustilor tai. Pe de alta parte parintii sunt mult mai linistiti stiind ca pot lua legatura cu acestia oricand au nevoie.

Dupa cum ati vazut oferta operatorilor de telefonie mobila din Romania este extrem de variata, de la optiuni speciale de internet mobil, la optiuni speciale de comunicare nelimitata. Noi am prezentat doar cateva dintre avantajele cartelei prepaid, urmand sa revenim cu detalii precum si cu ofertele pe care le aveti la dispozitie pentru a face cea mai potrivita alegere.

 

 Reincarci.ro

 Reincarca online! Acum poti sa-ti reincarci cartela prepay online simplu si rapid!

 

Tags: Vodafone, Cosmote, Orange, reincarcare, prepaid

Adauga un comentariu