FAQ

Pentru a efectua o reincarcare online pentru oricare din retelele Orange, Vodafone sau Telekom, prin Reincarci.ro va trebui sa urmezi pasii de mai jos:

1. Cum iti reincarci cartela de telefon mobil pe reincarci.ro?

  • Introduci numarul de telefon pentru care doresti sa efectuezi o reincarcare online. Valorile disponibile pentru o reincarcare Vodafone online variaza de la 1 Euro pana la 200 Euro, iar pentru o reincarcare Orange PrePay sau Telekom de la 3 Euro la 200 Euro.Valoarea aleasa poate fi modificata in orice moment al tranzactiei, insa inainte de finalizarea acesteia. De asemenea poti efectua o reincarcare Telekom sau Orange direct cu optiunea preferata.  
  • Verifici detaliile tranzactiei. Adaugi adresa de e-mail pentru a primi factura, apoi apesi butonul “PLATESTE”. Automat vei fi redirectionat catre pagina de plata a procesatorului de card, PayU.
  • Reincarcare online reusita! Tranzactia este realizata cu succes iar detaliile incarcarii electronice sunt trimise catre operatorul de telefonie mobila. Vei primi un mesaj prin SMS cu detaliile de reincarcare de la operatorul de telefonie mobila.

2. Cum platesti pe reincarci.ro?

Plata serviciilor de reincarcare online pe reincarci.ro poate fi efectuata doar prin intermediul unui card bancar. Sunt acceptate orice tip de carduri, de credit sau de debit emise sub siglele Visa si Mastercard (inclusiv Visa Electron si Maestro, daca acestea sunt inrolate pentru plati online).

3. Cum afli daca a fost reincarcata cartela?

Procesul de reincarcare electronica realizat prin intermediul www.reincarci.ro este direct, online fara introducerea unui cod PIN. Dupa ce tranzactia a fost efectuata cu success vei primi un email cu confimarea platii de la procesatorul de plati si unul pentru confirmarea finalizarii cu success a tranzactiei de la reincarci.ro. De asemenea pentru efectuarea procesului de reincarcare Orange, Telekom sau Vodafone pe site-ul nostru, vei primi prin SMS, o confirmare direct de la operatorul de telefonie mobila, dovada a incarcarii cartelei tale. Acest mesaj ajunge in cateva secunde. Pentru verificari suplimentare poti contacta departamentul de relatii cu clientii ai operatorilor de telefonie mobila din Romania:

  • Telekom - Apel gratuit 1234
  • Orange - Apel gratuit 444
  • Vodafone - Apel gratuit *222

4. Ce se intampla daca nu primesti nici un mesaj sau nu ai primit creditul?

In cazul in care primesti mesajul de confirmare a platii de la procesatorul de plati (PayU) si nu primesti mesajul de confirmare sau creditul de la operatorul de telefonie mobila, trebuie sa contactezi echipa reincarci.ro la adresa contact@reincarci.ro sau la numarul de telefon 021 529 71 01.

5. Este sigura tranzactia online? 

Toate tranzactiile sunt realizate securizat, securitate asigurata de specialistii companiei PayU, procesatorul de plati.

6. Poti efectua o incarcare online prin reincarci.ro de pe telefonul mobil?

Da, poti efectua o reincarcare online si prin accesarea site-ului reincarci.ro de pe telefonul tau mobil. Totusi, telefonul mobil trebuie sa fie conectat la internet (Wifi sau internet pe mobil).

7. Ai gresit numarul de telefon. Poti anula tranzactia?

Din pacate, creditul incarcat pe o alta cartela nu mai poate fi recuperat.

8. Ai nevoie de suport. Pe cine poti contacta? 
Operatorii PayU sunt disponibili oricand pentru orice fel de problema legata de plati. De asemenea, poti lua legatura si cu departamentul nostru de suport clienti la contact@reincarci.ro.